søndag den 20. november 2016

Advent lys

Denne gang blogger jeg noget andet end bøger, som jeg havde skrevet forrige indlæg om bogen. Vi blev et stykke tid siden enige om at pynte julepynt op her weekend, for næste søndag er den første advent og jeg og børnene er ikke hjemme og derfor bliver det her weekend at pynte og lave lys dekorationer, i alt 4 forskellige. En almindelig kalenderlys, som jeg har lavet, den anden af min datter på 2 år gammel har lavet kalenderlys, den tredje af min søn på 5 år gammel har også lavet kalenderlys og den sidste er advent lys, som jeg har selv lavet. 

Hvilket har det hele givet os en god julestemning herhjemme i går og i dag. Min datter er begyndt mere og mere bevidst hvad en jul betyder og stemning. Selvom hun er kun to år gammel. Men hun er meget bevidst over for en masse ting, på den alder havde min søn ikke helt bevidst ligesom min datter gør. Det er så imporeret over min datter er så god bevidst.


Det første billede har min datter lavet, det andet billede har min søn lavet og det sidste til højre har jeg lavet.
I hele hus er pyntet og stor julestemning. Det elsker jeg nemlig at have en god stemning i huset og julehygger sammen med mine dejlige børn i december, og det ser jeg frem til at julehygge med mine børn.

Julie Viktoria

Ingen kommentarer:

Send en kommentar