onsdag den 9. november 2016

At motivere

Jeg er begyndt rigtig glad for at læse, og i 2016 har jeg læst en masse og føler som jeg har slået min rekord at have læst bog i antallet i mit liv. Jeg håber at det stiger stadig de næste mange år ved at læse flere og flere bøger om året. Mit mål at læse mere og mere og forsøger at skrive bedre og bedre på dansk. 
Jeg er ikke 100% perfekt til dansk sætning/grammatik, det er ikke min stærk side, men jeg arbejder på at blive bedre til at skrive på dansk. Jeg har dansk A på HF på andet år og min lærer bemærker nemlig, at jeg bliver bedre og bedre til at skrive på dansk, det er stadig en del, jeg mangler på at blive bedre. Det er grunden af det, fordi jeg er døv, dog ikke med en dårlig undskyldning! Det er en årsag til, fordi jeg havde aldrig haft stor motivation til at lære dansk på folkeskolen. Jeg havde altid hadet dansk som faget på folkeskolen og efterskolen. 
Jeg begyndte at tage mig sammen, da jeg startede på HF som enkeltfag og jeg begyndte også at indse, at det var nødt til at lære, for hvis jeg ville læse videre og jeg skulle også øve mig i læsning. På den måde lærer jeg at læse bøger.


De tre bøger, som jeg er færdig med at læse og de er så gode bøger. Jeg kan varmt anbefale jer at læse bøger.
Jeg er lige begyndt at læse "mig efter dig", som er fortsættelsen til "mig før dig" af Jojo Moyes. Jeg skal læse flere af hendes bøger, og fleste er noteret på min ønskeseddel og jeg håber virkelig at få nogle bøger i julegave, dog skal jeg ikke forvente for meget at få bøger i julegaven.

Jeg vil med glæde høre fra jer, hvilke bog jeg skal læse eller hvilke bog vil du/I anbefale mig i at læse.

Julie Viktoria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar