torsdag den 24. november 2016

Bibliotek

I mandags var jeg i bibliotek med min sønnen for at aflevere nogle bøger, som vi havde lånt for en måned siden og de skulle desværre aflevere efter en måned, selvom min søn var ikke tilfreds med at aflevere en bog, som han havde læst hverdag i en måned og bogen ville han have beholdt. Men jeg fortalte ham, at den bog ejede han ikke. Men han kan altid låne den igen næste gang. Heldigvis accepterede han at aflevere bogen og lånte noget andet. Jeg og sønnen fik lånt 8 bøger, min søn låner to bøger, min datter låner 3 bøger og jeg låner 4 bøger, det er 3 af dem som er på billedet, jeg viser.

3 bøger hedder "rejsen til Julmandens værksted", "lagt på is" og "vi er da voksne mennesker". I går begynder jeg at læse "vi er da voksne mennesker" og jeg er nået til kapital 3. I går blev jeg også færdig med bogen "efter dig" af Jojo Moyes, som jeg havde skrevet om det i forrige indlæg.
Det er da spændende at se om jeg når at blive færdig med at læse alle 3 bøger til den næste måned, hvor jeg skal aflevere bøger igen. Det er måske lidt pres, når jeg har en SSO (større skriftlig opgave) i december og jeg skal nemlig læse de faglige bøger om mit emne til SSO.


Jeg vælger at skrive om genetik, altså om døvheden med nedarvning i familien. Min vejlejhed glæder sig til at læse min opgave, for hun synes, at emnet lyder da spændende og at læse videnskabet om døvheden, og hun vil meget gerne have mere videnskab om det. Selvfølgelig er det en udfordring for mig at skrive en SSO, og når jeg er ikke vant til at skulle skrive mange sider.

Julie Viktoria.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar