fredag den 23. juni 2017

Endelig at blive....

STUDENT!
Jeg blev i onsdags endelig student efter en lang ventet tid og kamp over at få en hue på mit hoved. Det fik jeg endelig. Jeg er så glad, det er helt ubeskrivelig følelse, jeg har fået i gennem kroppen, da det er uforståeligt, at jeg virkelig er færdig med HF. 
Jeg bliver helt vildt overrasket over at blive fotograferet på stedet, som jeg aner ikke hvem der var og jeg troede, at det var min familie, der havde bestilt en fotograf. Men det viser så sig, at det er journalist fra Fredericia dagblad, og min skole rektor har givet en tips til dem, at jeg er årets sidste student på HF og VUC Fredericia. Det er også fordi jeg er døv, så de synes, det er spændende at skrive om.
Senere på dagen bliver jeg kontaktet en journalist fra BT, der vil også gerne skrive en artikel om mig og min kamp at få huen på hovedet. Næste dag bliver jeg igen kontaktet fra TV2. Jeg finder ud af senere på dagen, at Metroxpress har også skrevet, dog med kopi fra BT. Jeg skal netop blive intervieweret fra ude og hjemme i næste uge.
  Det hele forventer jeg overhovedet ikke, at det vil ske, netop for mig! Men selvfølgelig bliver jeg så glad at kunne dele og fortælle om min oplevelse og hård kamp om at få huen på imens jeg er mor til to småbørn.

Jeg vil også sige tillykke til alle, der har fået studenterhue i år.

Julie Viktoria 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar