lørdag den 24. juni 2017

PLAYMOBIL

Denne gang vil jeg vise mine børns legetøj, altså lidt anderledes. Herhjemme er mine børn rigtig glade for playmobil, det er stort hit at lege med. Som de bruger meget tid på at lege, jeg leger også nogle gange med dem, da jeg synes også det er hyggeligt at bygge igen, når det har været gået i stykker.
Denne gang vil jeg vise Playmobil summer Fun 6670, jeg har nogle billeder nederste, som I kan kigge på hvordan den badeland ser ud med små detaljer.Mine børn har meget mere af Playmobil, som jeg vil/kan godt vise de næste gang her på bloggen, som I kan se og høre om hvad jeg synes, samt hvad mine børn synes. På den måde kan I få nogle fornemmelse på om nogle Playmobil serie er værd at give til børn. Selvfølgelig er børn forskellige, altså fra børn til børn, om de leger med Playmobil eller ej.

Vores Playmobil er altid spredt rundt på stuegulvet, da det er let overskue til at kigge efter end i kassen, som er meget prop i og roder i det. At sprede på gulvet er mere let at finde de små ting, som man leder efter og vil meget gerne have leget med. Selvom det er ikke fedt at skulle rydde op bagefter. Men pyt, det vigtige, at mine børn leger så godt med dem, at de synes det er sjovt at lege med dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar