mandag den 28. maj 2018

#Layout/LO

Hej med jer. :)

Jeg håber, at I alle har nydt vejr de sidste uger, solen, der skinner og er meget varmt, og føles som vi er på ferie i sydpå. 😎
Dog har I scrappet i det dejlige vejr? - eller ligger I bare udenfor og slikker solen? 😂

Jeg har scrappet lidt - meste layout'er, som jeg er helt vildt bagud med - jeg har ikke været så kreativ i lang tid, som jeg plejede for et par år siden. Det har sket så meget de sidste tid - og ingen overskue og tid til krea/scrapping. Dog jeg prøver at vende tilbage og indtage de meget bagud, faktisk et par år bagud.


I udgangspunkt har jeg valgt den hvide karton (30x30 i størrelse, hvis I er i tvivl hvilken størrelse jeg bruger). Så maler jeg hvid, altså den gesso igennem en mask, som er prikker. Derefter vælger jeg 3 forskellige farver mists til at danne en flotte baggrund på papiret. Det næste billede er mere nærmere på baggrunden. Det er et billede af gesso og farver mists, som jeg har brugt til at lave den baggrund.


Til slut med jeg har sat to billeder af min datter, der går til gymnastik. Pynt har jeg brugt, stjerne, kage-servicer, filer, blomster og sugerør.

Jeg håber, at I har nydt min blog og bliver mere inspireret af min metode at lave/arbejde på. 

Julie Viktoria 💙

Ingen kommentarer:

Send en kommentar