lørdag den 16. juni 2018

Måtter med anbefaling herfra

Hej med jer. 

Nogle gode og lækker måtter fra Gohexa, som vi har en masse måtter.


Jeg bliver inspireret af en Instagram, der viser nogle måtter, som jeg er faldt for og spurgt ind om nogle gode vejledninger omkring måtter med nogle gode eller dårlige anbefalinger. Men jeg får(fik kun de gode anbefalinger til at eje måtter til børn. På den måde fik mig til at købe nogle måtter på tilbud, da det var på tilbud et stykke tid siden, vist et halvt år siden, eller mere end et halvt år.

Udefra anbefalinger, giver jeg dem ret i at det er succes hos mine børn at lege med måtter. Det er ikke kun til lego, der er tilknyttet med måtter, det kan være mange metoder og muligheder, hvprdan og hvad bruger man måtter til. Det kan være lego, sylvanian, little pony, biler, osv.

Mine børn er på 7 og 3,5 år. Begge børn er meget begejstrede for legemåtterne, da de kom ind af døren. Det er dejligt blød og har en lækker overflade, hvilket kan jeg kun give mine børn ret i. Legemåtter er gode måde at lege og let, da det er meget let at flytte rundt og pakke sammen, når de gider ikke lege med dem.

Legemåtterne kan kombineres på kryds og tværs, som det kan ses på billedet. Det er ikke altid på den måde de bygger på sådan. Det er altid rettet på forskellige måder, når legemåtterne er lagt på gulvet.

Julie Viktoria 💙

Ingen kommentarer:

Send en kommentar