tirsdag den 24. juli 2018

Oprydning

Hej med jer.

Jeg håber, at I har en rigtig god sommer, eller til jer, der har stadig sommerferie, så nyd det! Jeg har endelig sommerferie sammen med mine børn de næste tre uger med fulde aktiviteter. Med mange aktiviteter er jeg sikker på, at vores ferie bliver hurtig sluttet med tiden, der flyver afsted!

Jeg er begyndt at rydde op i lejligheden, for om et par måneder skal vi genhuses i nogle måneder inden vi flyttede tilbage til nuværende lejlighed. For et par uger siden ledte jeg efter de lækre gennemsigtige kasser, som er rigtig god til at opbevare ting. Jeg ejer nemlig en kasse i forvejen. Jeg beslutter at bestille tre kasser i starten med for at se om jeg har behov flere eller om det er en god løsning til opbevaringen af min hobbyting.


Det viser sig, at jeg er rigtig for kasser. Da jeg begyndte at tømme de fem sorte kasser og lægge i de tre gennemsigtige kasser. Det kan tydelig se hvor meget jeg har sparet plads! Jeg vil give et forsøg på at gøre mindre plads. Det er stor succes med opbevaringen, og en beslutning har givet mig til at bestille flere kasser. Så det skal forsætte med at rydde op efter min hobby i et skab. Som det fylder næsten et helt skab.

Fordi jeg har overvejet at købe et lille skrivebord i soveværelse til hobby og studie med nogle hylder over skrivebordet. Hvordan skal den ser ud, har jeg ikke taget beslutningen endnu. Jeg vil nemlig finde en god løsning med en masse god plads med alle mine hobbyting. Det er overhovedet IKKE nemt! Jeg mangler nemlig stadig nogle inspiration, som jeg leder og leder inde på pinterest. Det har en massee gode løsning på hvordan. Men jeg vælger at vente efter flytningen tilbage til lejlighed igen for at finde hvordan og hvor skal skrivebordet placere i soveværelset.

Julie Viktoria 💙

2 kommentarer:

  1. Held og lykke med det hele, håber du viser hvordan du får Dig indrettet

    SvarSlet