søndag den 8. juli 2018

Projekt life

Hej med jer.
Her i weekenden er jeg alene hjemme, det er dejligt at have mig-tid. Jeg skal nemlig flytte til genhus om et par måneder - og med baggrund grund til jeg begynder at rydde op og pakke ned min hobby. Jeg vil begynde med at rydde op og kigge efter projekt life ting, som er kort, pynt, og bogstaver.
Jeg begynder på at kigge på kort, som jeg havde daværende tidspunkt brugt til projekt life lommer former, som jeg havde lavet ugebasis om vores liv i de to eller tre år, vist i omkring 2013 til 2015. Jeg opgav, fordi min overskue til projekt life var ikke længere der, og det krav meget tid på at fremkalde billeder og tog billeder. Og derfor stoppede jeg med det efter jeg havde opgivet. Men det var ellers sjovt at kigge igennem, hvordan vores liv ser ud i de to år og sjovt at se på billeder igennem.

Jeg laver forsat projekt life form, dog kun til ferier og børnene albummer, når det er mange billeder, som kan ikke bruge til layout. Det kræver ikke meget tid på at lave den måde i stedet. Men hvem ved, om et tidspunkt vender jeg tilbage til ugebasis igen. Men det tror jeg indtil videre ikke, da det kræver meget tid og energi.


Da jeg rydder op efter kort og var overrasket over hvor mange jeg har! Det har jeg nemlig glemt helt om, da det har gemt væk i en stykke tid i skabet. Jeg har bare ikke tænkt over at jeg har dem stadig i gemt.


Jeg har endelig ryddet op efter alle og sætter dem i pænt. Nogle kort er smidt ud, da jeg synes ikke jeg vil bruge længere eller fordi det er ikke pænt mønster.
Jeg har selv skæret papir om til kort, da det sparer end at købe de størrelse, som er tilpasset. Men jeg bruger kun de ægte projekt life kort, som det kan ses på billedet til venstre side, dog i hvid i forskellige størrelse og med grå/sort striber på.

Jeg håber, at I nyder at læse min blog. Det vil komme flere forløbende af projekt lift indeholder, som jeg har lavet. Det er allerede planlagt at vise et tidspunkt.

Julie Viktoria 💙

1 kommentar:

  1. Jeg har aldrig lavet PL, men har alligevel en masse materialer, som jeg også bruger når der er billeder, som ik lige er egnet til layouts - på samme måde som du gør :)

    SvarSlet