torsdag den 26. juli 2018

Tvillingen

Hej med jer.

For et par måneder siden lavede jeg tvillingen i perler til mine børns kusine i fødselsdagsgaven. Det ønskede hun den, da hun var på besøg hos os og vi lavede forskellige perler, og hun bad mig om at lave tvillingen. Det er hendes stjernetegn. Jeg fik ikke nået at komme i gang med tvillingen inden hun blev hentet og jeg havde derfor lovet hende at lave en til hende til næste gang vi ses.
Jeg kom pludselig i tanke, at hun havde fødselsdag i maj, og derfor valgte jeg at lave en til hende til hendes fødselsdag.
Da vi nåede til hendes dag og vi kom med en fin hjemmelavet gave til hende og hun åbnede og blev helt vildt glad og krammede mig. Fordi hun ønskede at have en stjernetegn i perler og gæsterne syntes nemlig, at det var rigtigt flot lavet.


Jeg havde brugt mønster af Anja Takacs, som kan finde på tvillingen stjernetegn. Det er også mange flere stjernetegner. Jeg havde indtil videre lavet jomfruen, vædderen, fisk og tvillingen. Mit næste projekt nemlig at lave krebsen og løven.

Når vi flytter tilbage til nuværende lejlighed efter genhuses, har jeg plan at købe sort rammer, og sætte alle stjernetegner i og hænger op på gangen, hvis det er plads på væggen. Jeg regner med at vise, når jeg har hængt op.

Julie Viktoria 💙

Ingen kommentarer:

Send en kommentar